Menjünk együtt színházba!

 

Egy tétova, hirtelen próbálkozásnak nem sok eredménye lett - de ez várható volt; ezt nem is így kell csinálni… Igen, a vasárnap délutáni Gergely Róbert-koncertre gondolok, amit a múlt héten hirdettem meg a facebook-on, egészen pontosan felkínáltam ott egy lehetőséget azoknak, akik szeretnének egy ilyesfajta élményben részesülni. Az idő persze nagyon rövid volt. Ám azért az most is érezhetővé vált, hogy igenis van erre - ott a legmélyén - igény a mezőfalvi polgárokban. Csak kemény munkával fel kell azt ébreszteni.

 

Emlékszem gyerekként, amikor Szabó Istvánné, Marika nénivel mentek a felnőttek egy-egy színházi látogatásra… És milyen fantasztikus élményekkel tértek haza.

Emlékszem felnőttként egy Erdélyi Józsefné, Marika által szervezett útra, amelyen én is részt vettem. Az élmény máig él. 

 

Szakmai munkáimban immáron több színházzal vagyok szoros kapcsolatban. Hát kár lenne nem kihasználni az ebben rejlő lehetőséget!

Ezek nem kőszínházak, hanem utazó társulatok, tehát nemcsak Budapest lehet a cél, hanem akár Székesfehérvár, Kecskemét vagy Kalocsa is.

 

Persze nem másfél héttel az előadás előtt kell toborozni az utazó csapatot. Hanem több hétre, akár hónap(ok)ra előre...

És nem 18 emberben kell gondolkodni. Hanem 48 főben, mert akkor még kedvezőbbek lehetnek az utazás költségei...

 

 

Tartsanak, tartsatok hát velem!

Menjünk el együtt a színház semmi mással össze nem hasonlítható varázsáért!

 

Bán Balázs