SÓSZOBA Mezőfalván!

 

Több mint egy évvel ezelőtt ez volt olvasható a mezohir.info-n (ami egyébiránt most is aktuális!):

„Mezőfalván - egyedülálló kezdeményezésként - sószoba  került kialakításra!

A Semmelweis utcai Makk Marcsi Családi Napköziben nemcsak a gondozottaknak érhető el a szolgáltatás, hanem mindenki számára nyitott! A szoba úgy lett kialakítva, hogy a külső vendég a családi napközi életét ne zavarja. Telefonos egyeztetés után tudják fogadni a jelentkezőket, 800 Ft/45 perc díjjal.

A sószobában fényterápiás gyógymód is rendelkezésre áll.”

A só finom, ráadásul igen hatásos... Nemcsak gyerekeknek! (fotó: mezohir.info)

 

Ez Mezőfalván valóban teljesen egyedülálló dolog és nagyszerű kezdeményezés. Érdemes kihasználni a lehetőséget!

Lássuk, miként is szól mindenki számára az invitáló magától a szolgáltatótól:

 

Nátha, asztma és allergia ellen!!!
 

Ezeréves csodaszer, ma pedig már bárki számára elérhető. Próbáld ki te is a természetes gyógymódot!
A sóterápia szinte mindenkinek ajánlott, hiszen amellett, hogy rendkívül kedvező hatással van a légúti megbetegedésekre, egészséges embereknek is használ. Hatására az állóképesség és a teherbíró képesség fokozódik!

A sószobában töltött idő felér egy tengerparton eltöltött nappal. Ha dohányzol vagy szmogos nagyvárosban élsz, akkor a rendszeres sóterápiával enyhítheted a tüdődet ért szennyeződés káros hatásait!

A különleges eljárás a leglátványosabb javulást az allergiától vagy asztmától szenvedő betegeknél produkálja, de rengeteget segít a krupp, a szénanátha, a légcsőhurut, az arcüreggyulladás, az orrmelléküreg-gyulladás, a fülgyulladás és hangszálgyulladás, a hörghurut, valamint egyéb gyulladásos légúti betegségek kezelésében is. Eközben te nyugodtan pihenhetsz és relaxálhatsz, akár egy szaunában, azzal a különbséggel, hogy a sószobában szinte bármennyi időt eltölthetsz, de körülbelül 45-50 perc az ideális.

Fontos tudnod, hogy nem egyik pillanatról a másikra ható csodaszerről van szó: a rendszeres, kúraszerű használattal azonban komoly eredményeket érhetsz el!
 

Elérhetőség:

Juhászné Bokor Brigitta

Mezőfalva, Semmelweis u. 9.

Telefon: 06-30/8/240-075.”

 

Használjuk hát egészséggel!