Kishantos novemberben...

 

Ma reggel (november 5-én) a Klub Rádióban nyilatkozott Ács Sándorné, a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője:

2013.11.05-08:28:57

A linkekre kattintva villámgyorsan letölthető a műsorrészlet: 22 perc 55 másodperctől indul a telefonos interjú - csúszkával beállítható.

 

Szél Bernadett, az LMP társelnöke és országgyűlési képviselője is interjút adott ma a Klub Rádiónak Kishantos ügyében:

2013.11.05-06:59:00

A linkre kattintva szintén gyorsan letölthető a műsorrész: a telefonos beszélgetés pontosan 10 perc után kezdődik - csúszkával ugyancsak beállítható.

 

 

Még október 29-én az ATV Friderikusz című adásában volt vendég Ács Sándorné, Gráf József volt agrárminiszter és Tamás Gábor szakújságíró társaságában.

Link: itt.

 

 

Különösen az események ismeretében érdekes kérdés az, hogy miként élte meg a történéseket a mezőfalvi lakosú Ács Sándorné, Éva.
"HOGYAN ÉLTEM MEG? Kitörölhetetlen emlék marad számomra 2013. november 4. hétfő délelőtt. SZAVAKKAL NEM LEÍRHATÓ élmény amikor az embernek saját polgármestere ott liheg a nyakában, hogy elvegye a megélhetését, az életművét, megsemmisítsen egy közérdeket szolgáló nemzetközi hírű intézményt. A zsákmányszerzés bűvöletében, a Kishantost megsemmisíteni igyekvő társaság vezéralakjaként megfeledkezett arról, hogy a közérdek szolgálatára esküdött. Márpedig a hazai és külföldi szakemberek által 21 év munkájával létrehozott, a fenntarthatóságért és a demokráciáért dolgozó közhasznú intézmény tönkretétele nehezen nevezhető közérdeknek..."
 
Forrás: facebook.com

 

 

Téma volt Kishantos

már januárban...

 

Emlékeztetőül idecitálok három korábbi cikk linkjét. Ezekben már olvasható, hogy testületi ülés szintjén két ízben is volt szó Kishantosról... Igaz, meglehetősen sajátos módon... És - érthető okokból (...) - azóta sem.

Link: itt és itt.

 

és májusban is...

itt.

 

Fórum-lehetőség: itt.